Plåttak för dig som bor i Stockholm

Wyndan AB

Varmt välkommen till oss på Wyndan AB! Vi är ett byggföretag som främst specialiserar oss på plåttak och andra typer av takarbeten. Vi kan förse dig med flera olika typer av service i relation till dessa. Bland annat erbjuder vi läggning och omläggning av plåttak. I båda fallen anpassar vi taken på egen hand i vår verkstad för att sedan montera de på plats hos dig. Rör det sig om en omläggning tar vi förstås också bort det gamla taket.

Vi kan dock hjälpa dig med betydligt mer än bara själva takläggningen, utan likaså med tillverkning och montering av olika tillbehör till ditt tak. Det handlar om saker som hängrännor, stuprör, takkupor, skorstenshuvar och fönsterbleck. Vad du än behöver är det bara att meddela oss om det så ska vi se till att ge dig den hjälp du är ute efter!

Våra samarbetspartners

Vi på Wyndan AB har nära samarbeten med flera välkända och ledande aktörer inom byggbranschen. Det kan till exempel handla om sådana som ägnar sig åt takmålning. Genom att samarbeta med dessa kan vi erbjuda olika typer av helhetslösningar åt dig som kund. Du behöver bara ta kontakt med oss och berätta vilken typ av tjänst utöver plåtslageri som du skulle vilja ha hjälp med. Vi kommer då att kontakta en passande samarbetspartner och be denne om assistans!

Plåttak högsta kvalitet Stockholm

Vårt arbetsområde

Vi på Wyndan AB begränsar oss självklart inte till att enbart erbjuda våra tjänster i just en del av Stockholm, utan oss går det att anlita oavsett var i Stockholm med omnejd du själv är baserad någonstans. För oss har det ingen betydelse om du finns i utkanten eller de centrala delarna av staden, vi har inget emot att färdas en bit för att kunna förse våra kunder med den hjälp de behöver. Tveka därför inte på att höra av dig till oss redan idag om du är intresserad av vad vi har att erbjuda! Vi utför uppdrag åt allt från privatpersoner till BRFer och ser fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify