Hur kan vi hjälpa dig?

När det kommer till plåttak erbjuder vi bland annat tjänsterna nedan.

services_icon1

Takläggning

Behöver du hjälp med att lägga ett nytt plåttak? Då har du hittat helt rätt företag! Just detta är nämligen något som vi specialiserar oss på, och vi kan både tillverka ditt tak och få det på plats snabbt och enkelt. Vi kan dessutom garantera dig att det kommer att hålla i många, många år framöver!

services_icon1

Omläggning

Har ditt gamla plåttak sina bästa dagar bakom sig? Behöver det läggas om? Då är också omläggning av plåttak något som vi kan hjälpa dig med. Vi tar då bort ditt gamla tak och får det nya på plats. När vi väl gjort detta byte kommer det att dröja många, många år innan du kommer att behöva göra ett nytt sådant!

services_icon1.png

Skorstenshuvar

Vi finns även här för att hjälpa dig med tillverkning och montering av tillbehör till plåttak. Det kan till exempel röra sig om en skorstenshuv. Vi tillverkar denna i vår verkstad och kommer sedan till dig och sätter den på plats.

services_icon1

Renoveringar

Vi är en byggfirma som även har omfattande kunskap inom andra typer av byggtjänster, såsom renoveringar. Vill du anlita oss för en fristående renovering, eller kombinera ett takjobb med en renovering kan du ta kontakt med oss direkt!